Over Simone

Sinds 15 jaar ben ik werkzaam als arts. En dat doe ik met veel plezier. Op een natuurlijke manier is de focus in mijn praktijk steeds meer naar coaching gegaan. Na het volgen van een coaching opleiding ben ik als vanzelf ook artsen, managers en andere professionals gaan coachen.

Met deze coaching praktijk geef ik vorm aan een diep verlangen in mij. Een verlangen om mijn eigen ervaring met (bewustzijns)ontwikkeling, persoonlijke leiderschap en groei en mijn liefde voor de natuur met jou te delen. Zodat je meer in contact komt met jouw hart, lijf, emoties, talenten en innerlijke wijsheid. In mijn artsenpraktijk heb ik ervaren dat dit tevens een belangrijke basis is voor fysieke gezondheid en vitaliteit. Ik vind het een voorrecht om jou te ontmoeten op jouw levenspad.

Mijn coachees vinden het vaak prettig dat ik mijn academische achtergrond combineer met intuïtie en sensitiviteit. En dat ik met mijn brede achtergrond uit een groot arsenaal aan coaching technieken kan kiezen. Mijn stijl wordt vaak omschreven als liefdevol en confronterend, daar waar dat zinvol is. Vanuit mijn zakelijke achtergrond als bedrijfsarts van a.o. KLM, TomTom, Gemeente Amsterdam en enkele ziekenhuizen, beweeg ik mij makkelijk in zowel profit als non-profit organisaties.

Op mijn eigen levenspad, op zoek naar geluk, zingeving en vitaliteit ben ik geïnspireerd door:

  • Taoisme
  • (Zelf)Compassie
  • Acceptance & Commitment Therapy
  • (Kundalini)Yoga
  • Hypnotherapie
  • Verbindende Communicatie
  • Advaita Vedanta
  • Mindfulness
  • Vipassana

Ik ben gaandeweg liefdevoller en milder naar mezelf geworden. Ik heb ervaren dat door emoties te doorvoelen en ‘oude patronen’ te doorzien, mijn energie weer vrij kan stromen. De uitdagingen van het leven kan ik met meer helderheid, ‘lichtheid’ en vertrouwen aangaan. Naast deze coaching praktijk ben ik directeur van een nascholings-instituut voor artsen, Amsterdam School for Integrative Medicine & Health en heb ik een medische praktijk als arts, I do Mind

En bovenal ben ik heel blij dat ik – samen met mijn partner Claire  moeder van twee prachtige, jonge dochters, Linde en Milou, mag zijn.

– Simone Ardesch

Voor het gehele Curriculum Vitae, klik hier

Benieuwd naar mijn visie op gezondheid en het onderwijs van artsen voor de toekomst, zie dan onderstaande interview/podcast.

Voor de PODCAST met Mia Wessels van Metanoia: Humanizing Healthcare klik HIER

 

Voor het interview met Richard de Leth van Oersterk klik hieronder op de afbeelding.

Respond to every call that ignites your spirit.

– Rumi