Ervaringen

Je bent van harte welkom voor coaching. Niet alleen als arts, maar ook als ondernemer, manager of andere professional. Als bedrijfsarts heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende organisaties, zowel profit als non-profit. En als oprichter en directeur van de Amsterdam School for Integrative Medicine & Health heb ik me mogen bekwamen in het pionieren en ondernemen.

Hieronder vind je ervaringen van enkele coachees:

“Ik vind het erg fijn om mij te laten begeleiden door Simone. Simone is liefdevol, menselijk aanwezig. Ze laat me voelen dat ze gelijksoortige ervaringen heeft waar je als mens tegen aan loopt. Dat genereert veiligheid en vertrouwen. Niets is gek. Haar achtergrond als arts geeft aan dat geheel een extra diepe dimensie. Fysiek, emotioneel en mentaal krijgen zo vanuit verschillende invalshoeken de volledige aandacht. Dank je wel Simone. Je hebt me geholpen bij het hervinden van mijn innerlijke rust.”
– Marion

“Simone is een uitstekende en intelligente luisteraar met een open geest en groot empathisch vermogen. Ze kan je daardoor op een vanzelfsprekende manier heel dichtbij benaderen en je kern(vraag) raken. De combinatie van al wandelend letterlijk samen op pad gaan, de ademhalings- en aandachts-oefeningen en het natuurlijk verlopend gesprek is heel krachtig. De coaching heeft mij als vanzelf – oftewel onbewust en dus extra krachtig – gebracht bij mijn gedroomde werk waarvan ik het meest energie krijg en dat ik van nature het beste kan.”
– Eline

“Wat mij direct opviel was dat Simone oprecht luistert, waardoor de vragen die zij stelt echt gaan over de problemen waar je tegen aan loopt. Rustig en zonder enig oordeel gaat ze samen met je de diepte in. Op specifieke (lastige) momenten in mijn dagelijks leven, denk ik vaak terug aan woorden van Simone en dat helpt direct om de situatie anders te bekijken. De enorme schat aan kennis op het gebied van gedrag, geest en lichaam maakt een coaching sessie met Simone uniek, compleet en enorm waardevol.
-Denise

“Simone weet verbindingen te leggen en is doortastend in haar vragen, op een rustige en geïnteresseerde manier die je vertrouwen geeft. Dat heeft voor mij de weg geopend naar het krijgen van belangrijke inzichten waarmee ik mijzelf nu beter kan helpen”. 
Kiki

“Simone haar vraagstelling zet aan tot onderzoek en is oordeelvrij. Ze coacht zonder te overtuigen of te dwingen, hierdoor kun je leunen op haar kracht en wijsheid.”
– Franka

“Simone heeft me geholpen om bij een burn-out en na het meemaken van een heftige gebeurtenis, weer in mijn kracht te komen.  Door te helpen mijn gevoel te verwoorden en met negatieve emoties om te leren gaan. Daarbij was het heel helpend en steunend dat zij echt naast mij stond en eigen ervaringen deelde. Doordat zij zich kwetsbaar op stelde kon ik dit ook zijn en leerde ik dat kwetsbaar op stellen belangrijk voor mij is. Daarnaast gaf zij opdrachten om thuis te doen, die mij inzicht gaven in wat voor mij belangrijke waarden in het leven zijn. Ze adviseerde me tijdelijk een natuurlijk middel te gebruiken, dat mijn immuunsysteem en zenuwstelsel ondersteunde, zodat ik beter tot rust kon komen.”
– Philine

You are not seperate from the whole. You are one with the sun, the earth, the air. You don’t have a life. You are life.”

– ECKHART TOLLE